Teško povređen traktorista, hitno prebačen u Klinički centar u Kragujevcu


indonezija 4
Foto: Epicentar press, arhiva

25.07.2023. 23:46

Muškarac iz Gornjeg Milanovca teško je povređen prilikom prevrtanja traktora, koje se dogodilo danas u popodnevnim satima.

Zbog težine povreda iz Čačka je prebačen na tercijarni nivo u Klinički centar u Kragujevcu, gde se lekari bore za njegov život.

"On je sanitetskim vozilom dovezen iz Milanovca i primljen u Urgentno - prijemnu službu Opšte bolnice Čačak sa teškim telesnim povredama. Pacijent je po prijemu u svesnom stanju i stabilnih parametara, ali teških telesnih povreda grudnog koša smešten u jedinicu intenzivnog lečenja, gde nakon dijagnostike i kraće opservacije se upućuje u KC Kragujevac na dalje lečenje tvog težine zadobijenih povreda", saopštio je dr Bojan Pavlović, specijalista urgentne medicine i dežurni lekar u Urgentno - prijemnoj službi čačanske bolnice.





banner



Pošaljite komentar


Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Epicentar press.






Komentari


Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!