Otvorena najsavremenija zdravstvena ustanova - PARK POLIKLINIKA (FOTO)


indonezija 4
Foto: Dejan Krsmanović

20.07.2023. 15:49

U jednom od najlepših kvartova Čačka, u neposrednoj blizini zelene oaze grada, otvorena je najsavremenija zdravstvena ustanova u ovom delu Srbije - PARK POLIKLINIKA.

Vođeni idejom da je gradu koji se svakodnevno razvija, neophodna ozbiljna i savremena poliklinika potrudili smo se da sugrađanima ponudimo mogućnost da o onome što je najvažnije - ZDRAVLJU, brinu na najbolji način.

 

 

Prvi sprat PARK POLIKLINIKE posvećen je budućnosti svih nas. Našoj deci. Generacijama koje dolaze obezbeđeno je najprijatnije okruženje i prostor gde je specijalistički pregled moguće obaviti bez napetosti i neprijatnosti. Naš stručni tim SPECIJALISTA I SUBSPECIJALISTA PEDIJATRIJE čine vrsni lekari koji su svoja iskustva oblikovali u najeminentnijim zdravstvenim institucijama u zemlji.

 

 

Drugi sprat PARK POLIKLINIKE namenjen je pregledima specijalista i subspecijalista iz skoro svih INTERNISTIČKIH OBLASTI medicine kao i najsavremenijoj ULTRAZVUČNOJ dijagnostici. U prijatnim ordinacijama opremljenim prema najvišim medicinskim standardima, pacijentima su na raspolaganju stručnjaci iz oblasti KARDIOLOGIJE, HEMATOLOGIJE, GASTROENTEROLOGIJE, REUMATOLOGIJE, ENDOKRINOLOGIJE, RADIOLOGIJE, VASKULARNE HIRURGIJE, PULMOLOGIJE, INFEKTOLOGIJE, ORTOPEDIJE.

 

 

Naša misija je ZDRAVLJE ZA SVE. Najeminentniji specijalisti i subspecijalisti iz BEOGRADA I ČAČKA, ZAJEDNO SA ISKUSNIM MEDICINSKIM I NEMEDICINSKIM OSOBLJEM, čine nukleus PARK POLIKLINIKE.

 

 

Po pristupačnim cenama, u vrhunskim uslovima, posvetimo se svom i zdravlju naših mališana.

 

 

 

PARK POLIKLINIKA

UL. FILIPA FILIPOVIĆA 16
ČAČAK
032.512.0.513

 

Foto: Dejan Krsmanović

PR Tekst





banner



Pošaljite komentar


Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Epicentar press.






Komentari


Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!