Milanovac protiv nasilja: "Vlast malog čoveka drži u strahu od siromaštva i rata"


indonezija 4
Foto: GMinfo

14.07.2023. 22:57

Oko 200 ljudi okupilo se večeras na petom protestu "Milanovac protiv nasilja" na Trgu kneza Mihaila.

Tema o kojoj su govorili i dosadašnji uvodničari, vaspitači Biljana Nedić i Goran Vasović, bila je zloupotreba državnog novca i državne službe od takozvanih botova SNS-a, čiji je navodni identitet nedavno procureo u javnost.

O uništavanju privrede, takođe obliku nasilja nad domaćim preduzetnicima, ali i o zataškavanju prave slike ekonomske propasti Srbije, govorio je Milić Popović, suvlasnik firme "Interfood" iz Čačka (opširnije u posebnom tekstu). Kolona je nakon toga napravila krug trotoarima do raskrsnice sa Lominom, i nazad do spomenika Živojinu Mišiću.

Dogodila se prvi put i jedna neprijatnost. Dok su se uvodničari obraćali, jedan stariji sugrađanin je, prolazeći kroz skup, psovao majku u pravcu govornika, a onda negodujući i došao do iza banera sa natpisom "Milanovac protiv nasilja", pokušaviši da se raspravlja sa ljudima iz organizacije skupa. Oni su pažljivo odreagovali i smirili gospodina, koji nastavio dalje svojim putem.

 

Izvor: M.M.GMInfo.rs





banner



Pošaljite komentar


Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Epicentar press.






Komentari


Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!