Novi protesti protiv nasilja u Čačku i Gornjem Milanovcu i ovog petka


indonezija 4
Foto: Čačak protiv nasilja, promo

13.07.2023. 22:30

Novi protesti protiv nasilja u Čačku i Gornjem Milanovcu zakazani su za petak, 14. jula, sa početkom u 19 časova.

Četvrti po redu protest "Čačak protiv nasilja", počeće ispred spomenika vojvodi Stepi Stepanoviću, u centru grada, a okupljenima će se obratiti Pokret ujedinjenijh fanotma "PUF".

Šest gradskih organizacija opozicionih stranaka u Čačku podržale su protest protiv nasilja: Narodna stranka, Dveri, Demokratska stranka, Stranka slobode i pravde, Grupa građana "Čačak je naš" i Nova Srbija.

Peti protest protiv nasilja u Gornjem Milanovcu zakazan je na Trgu kneza Mihaila, a najavljeno je da će govoriti vaspitači u lokalnoj predškolskoj ustanovi "Sunce" Biljana Nedić i Goran Vasović, i preduzetnik iz Čačka Milić Popović.

Proteste u Gornjem Milanovcu organizuje više građana koji su od početka učestvovali u protestima protiv nasilja u Beogradu, a prema njihovim rečima proteste, samo tehnički, prijavljuje lokalni odbor jedne opozicione stranke.

 

Izvor: Epicentar press





banner



Pošaljite komentar


Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Epicentar press.






Komentari


Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!