Uleteo audijem na terasu ugostiteljskog objekta i teško povredio čoveka


indonezija 4
Foto: Info liga / YouTube, screenshot

15.06.2023. 22:00

Nešto iza 18 časova u Ulici Cvetka Zečevića u Ivanjici, dvadesetdvogodišnji N. B. uleteo je audijem na terasu lokala i tom prilikom naneo ozbiljne povrede tridesetdevetogodišnjem N.V. radniku ovog objekta. prenosi portal Infoliga.

Vozač audija pobegao je sa lica mesta gde je policija ubrzo stigla i kako InfoLIGA nezvanično saznaje, odmah su mu ušli  u trag i našli ga nedaleko od mesta nesreće, u naselju Mrkočevac.

Povređenom N.V. je ukazana pomoć u ivanjičkoj Hitnoj službi odakle je u veoma teškom stanju odmah transportovan za Čačak na dalju dijagnostiku.

Kako tvrde očevici, mladić koji je izazvao nesreću izašao je iz obližnje kafane i bez obzira što su ga prisutni ubeđivali da ne vozi, seo u svoj audi i dao gas, nakon čega je usledila strašna nesreća, jer je autom izleteo sa kolovoza i naneo teške povrede N.V.

Inače, reč je o veoma frekvetnoj ulici gde svakodnevno prolaze ljudi u pravcu pijace, Doma zdravlja i škole.

 

Izvor: InfoLIGA





banner



Pošaljite komentar


Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Epicentar press.






Komentari


Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!