Zapaljeno vozilo Javnog preduzeća za izgradnju u Gornjem Milanovcu


indonezija 4
Foto: GMinfo.rs / V.Popović

27.03.2023. 16:45

Noćas je oko tri sata eksplodiralo vozilo "Javnog preduzeća za izgradnju opštine Gornji Milanovac" (JPzI) na parkingu ispred ulaza zgrade gde se ovo preduzeće nalazi (bivša zgrada Dečjih Novina).

Radi se o službenom automobilu preduzeća, marke Škoda Karoq. Od paljevine je značajno oštećen i Suzuki S4, koje je bio parkiran pored, takođe u vlasništvu JPzI.

Kako prenosi gminfo.rs, pripadnici MUP-a iz Milanovca i Čačka obavljaju uviđaj.

Prema očevidnom stanju na terenu, Škoda Karoq je potpuno izgorela s prednje strane i iznutra, a kako GMInfo nezvanično saznaje, postoje indicije da je paljevina izvršena s namerom, sa spoljne strane, odnosno ispod vozila pomoću improvizovane eksplozivne naprave. Postoje snimci nadzornih kamera, istraga će pokazati tačne uzroke i sled događaja.

U obaveštenju JPzI, koje je ranije jutros dostavljeno našoj redakciji, zahvaljuju se na brzoj reakciji Vatrogasne jedinice u Gornjem Milanovcu, a o detaljima događaja obavestiće javnost nakon završetka uviđaja. Kako su sva vozila osigurana, Javno preduzeće za izgradnju opštine Gornji Milanovac neće pretrpeti štetu, dodaju iz JPzI.

 

Izvor: GMinfo





banner



Pošaljite komentar


Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Epicentar press.






Komentari


Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!