Poruka zahvalnosti Lukine porodice i prijatelja


indonezija 4
Foto: YouTube / Eurovision Song Contest, screenshot

06.03.2023. 18:43

Lukina porodica i prijatelji iz Čačka zahvalili su se u otvorenom pismu Čačanima ali i medijima koji su dali podršku Luki Ivanoviću u trci za najbolju pesmu za predstojeći Eurosong, koji će ove godine biti održan u Liverpulu.

Otvoreno pismo objavljujemo u celini:

Podrška Luki iz Čačka krenula je iz grupe sačinjene od Lukinih dugogodišnjih prijatelja. Oni su se obratili lokalnim medijima, kojima se zahvaljujemo na ustupljenom prostoru i podršci, a potom su Čačani, prepoznavši u talentovanom Luki i druge vrednosti kao i nesebičnu ljubav prema svima, učinili da ta mala grupa sada broji na stotine novih prijatelja zaslužnih za ovaj veliki uspeh, plasman na takmičenje za Pesmu Evrovizije 2023. Sigruni smo da će na krilima te ljubavi doći i druga postignuća na koja ćemo svi zajedno biti vrlo ponosni. Luka i njegova porodica zahvaljuju se svima od srca i nadaju, da će biti u prilici da svakome od Vas uzvrate ovu izuzetnu podršku i ljubav.

 

Lukina porodica i prijatelji iz Čačka





banner



Pošaljite komentar


Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Epicentar press.






Komentari


Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!