U toku radovi na izgradnji zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu


indonezija 4
Foto: Kabinet predsednika opštine Gornji Milanovac

04.03.2023. 14:10

Radovi na izgradnji zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu su u toku i teku planiranom dinamikom, navodi se u saopštenju iz Kabineta predsednika opštine.

Vredni radnici od novembra meseca svakodnevno su na gradilištu i, uprkos zimskim vremenskim uslovima, nisu prekidali posao. Trenutno se radi na stabilizaciji samog objekta, a radove je obišao predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević.

 

Foto: Kabinet predsednika opštine Gornji Milanovac

 

"Ovo je najveća investicija iz budžeta opštine Gornji Milanovac koju trenutno radimo, a njena vrednost je negde oko 600 miliona dinara sa PDV-om. Ono što moram da istaknem jeste da su izvođači jako dobri, da sam posebno ponosan na to što smo napravili saradnju sa kompanijom 'Jadran', jer sve što je do sada planirano je i urađeno. Sve što je ugovoreno će biti ispoštovano u zadatim rokovima, a rok za otvaranje ovog bazena je 3. januar 2024. godine", rekao je predsednik Kovačević.

 

Foto: Kabinet predsednika opštine Gornji Milanovac

 

Predsednik je izrazio zadovoljstvo do sada urađenim poslom, kao i samom činjenicom da će Gornji Milanovac uskoro imati jedan ovakav objekat, koji će biti na raspolaganju svim njegovim stanovnicima, a pre svega, deci koja će tu naučiti da plivaju.

 

Foto: Kabinet predsednika opštine Gornji Milanovac

 

Bazen će, inače, pored dela za plivanje imati i jedan deo za relaksaciju, kao i restoran, što će činiti jedan lep kompleks za uživanje svih Milanovčana i turista koji posete naš grad.

 

Izvor: Kabinet predsednika opštine Gornji Milanovac





banner



Pošaljite komentar


Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Epicentar press.






Komentari


Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!