Novogodišnja predstava "Mi čekamo Deda Mraza" Morava teatra


indonezija 4
Foto: Morava Teatar

20.12.2022. 17:58

Novogodišnja predstava "Mi čekamo Deda Mraza" Omladinskog pozorišta Morava Teatar biće odigrana na sceni KUD "Dule Milosavljević Žele" u subotu, 24. decembra 2022. godine.

Predstava za decu "Mi čekamo Deda Mraza"u režiji i adaptaciji Vladimira Jocovića, rađena je u produkciji Omladinskog pozorišta "Morava teatar" iz Čačka.

Brisanjem tragova svakodnevice kroz neposrednost i vedar duh komad se transponuje u kraljevstvo iluzije i postepeno prodire u svet tajne, neobjašnjivog, čudesnog i fantastičnog.

Namenjen najmlađim gledaocima, sa likovima Deda mraza, irvasa, Nove godine, Vile i vilenjaka, istovremeno je edukativna i interaktivna predstava u kojoj jednim delom učestvuju i deca iz publike. Na pitanja da li su Nova godina i Božić postali kompjuterizovani i komercijalizovani, da li je nestalo prazničnog duha i čarolije, kroz pustolovinu mašte Deda Mraz shvata da na ovom svetu još uvek ima dece koja veruju u njega. Devojčica Sara nam otkriva da je ljubav i vreme koje roditelji posvećuju svojoj deci važnije od skupih i velikih poklona. Da je reč "hvala" dovoljna za inicijativu i ostvarenje želja.

 

Foto: Morava Teatar, promo

 

Po želji, roditelji mogu obezbediti i Novogodišnji paketić za svoje dete a Omladinsko pozorište obezbeđuje Deda Mraza za fotografisanje sa decom, nakon odigrane predstave.

Ulaznice za predstavu možete obezbediti na dan igranja u periodu 16 do 18 časova na biletarnici teatra (Ul. Železnička kolonija br. 8).

Preporučeni uzrast 6+.

Trajanje predstave je 30 minuta.

Predstava počinje u 18 časova.

Dobro došli!

 

Izvor: Epicentar press





banner



Pošaljite komentar


Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Epicentar press.






Komentari


Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!