Nikola Čuturilo sa bendom u Srpskom pabu


indonezija 4
Foto: Brajan Rašić

07.12.2022. 19:16

Poznati rok muzičar Nikola Čuturilo nastupiće sa svojim bendom u subotu, 10. decembra 2022. godine, u Srpskom pabu u Čačku.

Nikola Čuturilo je beogradski rok autor, gitarista, pevač, tekstopisac i kompozitor.

Nekada gitarista Riblje Čorbe, u bendu zauzima mesto na kome je do tada bio Bajaga. Iz rada sa Ribljom Čorbom nastale su kompozicije: Sutra me probudi, Propala noć, Da, to sam ja, Crvena su dugmad pritisnuta i mnoge druge.

Prvi solo album objavio je 1988. godine. Sa prvog albuma se izdvajaju pesme: Srećan sam, Ko sam ja, Skoplje, Razlog za san i Kad je Lojpur svirao. Nakon toga nižu se hitovi: Voli me, Nama je najbolje, Reka ljubavi, Bio sam jako mlad, Pustiću radio, Srećan put i mnogi drugi.

Nikola je komponovao muziku za pozorišne komade "Najbolji ljudi", "Ukroćena goropad", "Baš Čelik". Napisao je muziku za film "Potraga za Srećkom". Njegove pesme krase albume naših renomiranih rok muzičara kao što su YU Grupa, Kerber, Dejan Cukić i mnogi drugi.

Pored starih hitova, Nikola će sa svojim bendom svirati i pesme sa novog albuma "Priče iz Depoa".

Svirka počinje u 22 časova.

ULAZ SLOBODAN! Broj mesta ograničen.

Organizacija i produkcija: Festival PRiČA

 

Izvor: Epicentar press, mocmuzike.rs





banner



Pošaljite komentar


Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Epicentar press.






Komentari


Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!