JP Srbijagas: U Gornjem Milanovcu i Čačku gas pušten u mrežu


indonezija 4
Foto: Srbijagas

10.11.2022. 18:16

U Čačku i Gornjem Milanovcu gas pušten u mrežu sinoć u večernjim satima, potrebno je deblokirati regulatore na kućnim setovima, poručuju iz JP "Srbijagas".

JP "SRBIJAGAS", Operator distributivnog sistema (ODS), obaveštava potrošače u Čačku i Gornjem Milanovcu da je nakon završetka jučerašnjih radova na gasovodnim objektima na području tih gradova sinoć u večernjim satima ponovo pušten prirodni gas u distributivnu gasnu mrežu za sve one koji se tim energentom snabdevaju sa glavnih merno regulacionih stanica: GMRS "ČAČAK" i GMRS "GORNJI MILANOVAC".

"Odmah po završetku radova, ekipe JP 'Srbijagas' – ODS bile su na terenu kako bi deblokirali regulatore na kućnim merno-regulacionim setovima kod potrošača u kategoriji 'Široka potrošnja'. Ovaj posao, imajući u vidu broj potrošača na području Čačka i Gornjeg Milanovca, nastavljen je i jutros od ranih jutarnjih sati, tako da se očekuje da će svi regulatori biti deblokirani u toku dana. Najljubaznije molimo potrošače da imaju razumevanja za ove radove", navodi se u saopštenju JP "Srbijagas".

 

Izvor: gminfo.rs





banner



Pošaljite komentar


Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Epicentar press.






Komentari


Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!