Četvorica vozača isključena iz saobraćaja zbog vožnje pod dejstvom narkotika i teške alkoholisanosti


indonezija 4
Foto: MUP Srbije

06.08.2022. 16:36

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku isključili su sinoć iz saobraćaja četvoricu vozača, zbog vožnje pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci.

Patrola je u okolini Guče zaustavila tridesettrogodišnjeg vozača "bmv", kako upravlja vozilom pod dejstvom kokaina i kanabisa, dok su u Preljini zatečena dvojica dvadesetosmogodišnjaka kako upravljaju "golfom" i "škodom" pod dejstvom kanabisa.

Takođe, policija je u mestu Kotraža isključila i pedesetosmogodišnjeg muškarca, zbog nasilničke vožnje, kome je proverom utvrđeno da upravlja vozilom "reno" sa 2,43 promila alkohola u organizmu.

Vozačima je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njih će biti podnete prekršajne prijave iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, navodi se u saopštenju MUP Čačak.

 

Izvor: Epicentar press





banner



Pošaljite komentar


Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Epicentar press.






Komentari


Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!