Uhapšen vozač koji je usmrtio ženu na putu Lučani - Guča


indonezija 4
Foto: Pixabay.com

26.07.2022. 14:17

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku, efikasnim operativnim radom, uhapsili su S. D. (1978) iz okoline Lučana, osumnjičenog da je na putu Lučani - Guča, automobilom udario četrdesetogodišnju ženu, koja je od zadobijenih povreda preminula, a čije je beživotno telo prekjuče popodne pronađeno u šipražju pored puta.

On se sumnjiči da je 22. jula ove godine, u večernjim časovima, u mestu Lis, upravljajući "audijem" naleteo na četrdesetogodišnju ženu, a potom se udaljio sa mesta nesreće.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu, navodi se u saopštenju MUP-a.

 

Izvor: Epicentar press





banner



Pošaljite komentar


Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Epicentar press.






Komentari


Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!