Problem sa raskrsnicom kod "Crnogorca": Kilometarske kolone iz pravca Guče


indonezija 4
Foto: Udruženje Naše Dragačevo

02.05.2022. 20:11

"Do kad će Dragačevci i ostali koji putuju iz Sjenice, Ivanjice i Guče preko Jelice za Čačak i natrag biti diskriminisani regulativom saobraćaja na semaforu kod 'Crnogorca'?", postavio je pitanje u otvorenom pismu nadležnima Milan Parezanović, predsednik UO Udruženja "Naše Dragačevo".

Parezanović dalje u pisanom obraćanju "poziva sve službe u Opštini Lučani i Gradu Čačku koje su nadležne za režim saobraćaja na uključenju puta Guča-Čačak da se ozbiljno pozabave pitanjem kilometarskih kolona koje se stvaraju iz pravca Guče na uključenju kod "Crnogorca".

Pored užasnog stanja puta Goračići-Rasovac-Čačak, koji je posledica nemilosrdne eksploatacije kamena iz majdana u Grabu, i hiljada kamiona koji već godinu i po odvoze materijal za gradnju auto-puta, sramno je funkcionisanje semafora na važnoj raskrsnici kod "Crnogorca" koji ozbiljno diskriminiše putnike iz Guče i Ivanjice na ulasku u Čačak.

Čeka se na uključenje i po 20 minuta, pa i više. I tako već duže vreme iz vikenda u vikend.

Ili počnite da pravite tunel kroz Jelicu ili krenite sa gradnjom treće trake na više etapa ovog putnog pravca.

"Mi nismo stoka, već ljudi, a više ne idemo preko Jelice šinskim kolima i ne rabadžijamo, kao naši namučeni preci, koji su sagradili Čačak, već koristimo putnička i teretna vozila", kaže predsednik UO Udruženja "Naše Dragačevo" na kraju otvorenog pisma.

 

Izvor: Epicentar press





banner



Pošaljite komentar


Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Epicentar press.






Komentari


Dragoslav pajović | 04.05.2022 00:20

Tako je bruk i sramota i dali je moguće da niko od odgovornih nemože da makar naredi pružni prelaz kod crnogorca makar dabih brže protok saobraćaja bijo i da prešteluje semafor da duže drži zeleno iz pravca guče .