Boško Obradović: Hvala Čačanima, dugujem mnogo svom rodnom gradu


indonezija 4
Foto: Epicentar press

08.04.2022. 15:11

Koristim se prilikom da se zahvalim svim biračima koji su mi pružili duplo veću podršku na predsedničkim izborima nego 2017. godine, što mi je obezbedilo 4,5% i preko 162.000 glasova, navodi se u otvorenom pismu zahvalnosti Boška Obradovića, upućeno Čačanima, koje prenosimo u celini.

Posebno hvala mojim Čačanima koji su mi iznova pružili najveću podršku od 10, 3%, više nego duplo veću od republičkog proseka, i treće mesto na predsedničkim izborima u našem gradu. To se ne zaboravlja.

Ono što me posebno raduje je da je izborna lista DVERI-POKS-Patriotski blok za obnovu Kraljevine Srbije dobila još više glasova u našem gradu – 10, 6%. Na toj listi su se našli sjajni ljudi poput prim. dr Milana Roganovića, predsednika Dveri Čačka, i ona je zasluženo ostvarila još bolji izborni rezultat. Posebno želim da se zahvalim svim onim delovima grada i selima gde su napravljeni iznad prosečni izborni rezultati: moja Alvadžinica 2 13, 63% (najbolji rezultat u gradu), Rajac 19, 78%, Bresnica 2 19,10%, moji Vranići 17, 68%, Ostra 3 17, 19 %, Bečanj 1 16, 98%, Katrga 15, 43%, Sokolići 15, 38%, Trnava 1 14, 30%, Preljina 14, 01%, Konjevići 13, 90%, Ostra 2 13, 60%, Ljubić selo 1 13, 04%, Donja Trepča 12,0%...

Posebne čestitke narodnom tribunu i kandidatu za narodnog poslanika sa naše izborne liste Bratislavu Simoviću na najboljem rezultatu na ovim izborima od 32, 23% u Baluzi Ljubićskoj.

"Mnogo dugujem svom gradu u kome sam se rodio, školovao, radio, živeo i živim i dalje sa porodicom. Ne samo da sam zahvalan za podršku već osećam posebnu odgovornost da predstavljam naš grad u Narodnoj skupštini. To znači i dužnost da saslušam sve molbe i žalbe građana Čačka u naredne četiri godine i da o njima govorim za skupštinskom govornicom. U tom smislu, moja poslanička kancelarija u prostorijama Srpskog pokreta Dveri u Čačku, ali i u Narodnoj skupštin, biće svima otvorena, a ja na raspolaganju za sve naše sugrađane, bez obzira za koga su do sada glasali. Jer, narodni poslanik iz Čačka mora biti zastupnik i zaštitnik svih Čačana i interesa našeg grada u celini. Još jednom hvala svima na podršci i sve ću učiniti da ostanem dostojan Vašeg poverenja", poručuje Obradović, lider Dveri.

 

Izvor: Epicentar press





banner



Pošaljite komentar


Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Epicentar press.






Komentari


Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!